Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

ΠΑΣΕΒΕ:Απορρίπτουμε παλιά και νέα μέτρα.Όλοι στο δρόμο του αγώνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όλοι στο δρόμο του αγώνα
Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι, επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικροί έμποροι, αυτοκινητιστές.
Δίνουμε συνέχεια στους αγώνες μας.
Κλιμακώνουμε την πάλη μας ενάντια στην επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και της ΕΕ.
Καταγγέλλουμε το παραμύθι της
διαπραγμάτευσης που κάνει η κυβέρνηση.
Από τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων, μόνοι κερδισμένοι είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι, οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές.
Χαμένοι βγήκαμε εμείς, οι εργαζόμενοι και όλα τα λαϊκά στρώματα.
Καμία ανοχή στα νέα βάρβαρα μέτρα και στα ψέματα της κυβέρνησης.
Δεν διαπραγματευόμαστε τις ανάγκες και το μέλλον των παιδιών μας.
Απορρίπτουμε παλιά και νέα μέτρα.
Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει η προπαγάνδα της κυβέρνησης ότι με τα λεγόμενα αντισταθμιστικά και τα αντίμετρα θα ανακουφίσει το λαό.
Τα βλέπουμε και τα νιώθουμε τα αντίμετρά τους στις χιλιάδες κατασχέσεις που γίνονται κάθε μέρα, στο μπλοκάρισμα των λογαριασμών και στο κυνήγι και τις απειλές από το ΚΕΑΟ,
Δίνουν λίγα ψίχουλα στην ακραία φτώχεια για να εξασφαλίσουν τη συναίνεση και την ίδια ώρα χτίζουν τα πλεονάσματά τους πάνω στα δικά μας ελλείμματα. Για να δώσουν νέα προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο.
Θα συνεχίσουν ακάθεκτοι τη φοροληστεία, την κατεδάφιση της Ασφάλισης, το τσάκισμα των μισθών και των δικαιωμάτων αν δεν τους σταματήσουμε.
Έχουμε πια πείρα από το παραμύθι της δήθεν δίκαιης ανάπτυξης που επαγγέλλεται η κυβέρνηση και στηρίζουν και οι συνδικαλιστικές ηγεσίες ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ.
Στην ανάπτυξη που σχεδιάζουν και προετοιμάζουν δεν χωράει η πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών, βιοτεχνών, μικρών εμπόρων.
Ανάπτυξη για αυτούς είναι τα 6.000 λουκέτα που μπήκαν σε μικρές επιχειρήσεις μόνο στο 1ο δίμηνο του 2017, οι τσακισμένοι μισθοί και το ξήλωμα των δικαιωμάτων μας.
Θέλουν ανάπτυξη για τους λίγους, για την αύξηση των κερδών των μονοπωλιακών ομίλων σε βάρος μας.
Δεν υποχωρούμε - Δεν συμβιβαζόμαστε.
Αντιστεκόμαστε στην πολιτική που μας οδηγεί στη φτώχεια και τα λουκέτα.
Η ΠΑΣΕΒΕ απευθύνει στις Ομοσπονδίες, τα Σωματεία, τις Επιτροπές Αγώνα, σε όλους τους συναδέλφους μήνυμα ξεσηκωμού και οργανωμένης απάντησης στην επίθεση που δεχόμαστε.
Να αντισταθούμε στο κλίμα μοιρολατρίας και ηττοπάθειας που καλλιεργούν η κυβέρνηση και οι κάθε λογής υποστηρικτές της.
Να δώσουμε μαζικό αποφασιστικό "παρών" μαζί με τους εργαζόμενους, με το ΠΑΜΕ, στα συλλαλητήρια που οργανώνουμε σε όλη τη χώρα ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα που θέλουν να εφαρμόσουν.
Όλοι στο δρόμο του αγώνα.
Παρασκευή 7 Απρίλη 2017