Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ



Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο τo Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ. στην Πλατεία Αριστοτέλους , απευθύνει σε αυτοαπασχολούμενους, εμπόρους, βιοτέχνες,επαγγελματίες και αυτοκινητιστές η ΠΑΣΕΒΕ.



ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6 μ.μ.


Η πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων,των μικρών ΕΒΕ
που βλέπουμε καθημερινά τον τζίρο να πέφτει, τα χρέη και τα έξοδα να γιγαντώνονται, το μεροκάματο πολλές μέρες του μήνα να είναι ανύπαρκτο,που δεχόμαστε απειλές με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών,επαγγελματικού εξοπλισμού,ακόμη και αυτής της πρώτης κατοικίας για χρέη που μας φόρτωσαν,για να σωθεί το μεγάλο κεφάλαιο:
ΛΕΜΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ
ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ – ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
Καλούμε όλους τους αυτοαπασχολούμενους να μην συμβιβαστούν με τη νέα επίθεση. Δεν παραιτούμαστε από το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή, στη σταθερή εργασία, στην Ασφάλιση. Δε συμβιβαζόμαστε με τη ζωή χωρίς δικαιώματα, γεμάτη ανασφάλεια,για την οποία μας προορίζουν.
Η τακτική του κοινωνικού εταιρισμού και των κοινωνικών διαλόγων που εφαρμόζουν χρόνια οι πλειοψηφίες των ΓΣΕΒΕΕ-ΕΣΕΕ αποδεικνύεται ήδη χρεοκοπημένη. Μόνος δρόμος που μας απομένει είναι ο ανυποχώρητος συλλογικός αγώνας με τους εργαζόμενους, τη φτωχή αγροτιά για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.



ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.

Ο ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ



Η πραγματική ελπίδα βρίσκεται στη σύγκρουση με όσους μας στερούν το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή, μας θέλουν στην ανέχεια, στη ζωή με ψίχουλα, στη σύγχρονη σκλαβιά. Δυναμώνουμε την πάλη μας για να ανακτηθούν οι βαρύτατες απώλειες των τελευταίων χρόνων. Για να βγουν οι πραγματικές ανάγκες μας στο προσκήνιο.