Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΠΑΣΕΒΕ:Συμμετέχουμε μαζικά στις κινητοποιήσεις την Τετάρτη 30 Μαΐου σε όλη την Ελλάδα

Η Π.Α.Σ.ΕΒΕ χαιρετίζει τις ομοσπονδίες και τα σωματεία των αυτοαπασχολούμενων που πήραν αγωνιστικές αποφάσεις για συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 30ης Μάη κόντρα στις ηγεσίες ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ που στην πράξη υπονομεύουν την κινητοποίηση που οι ίδιοι εξήγγειλαν στα πλαίσια της «κοινωνικής συμμαχίας» και προβάλλουν
ένα πλαίσιο αιτημάτων που καμία σχέση δεν έχει με τα προβλήματα των χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων που πνίγονται στα χρέη και απειλούνται με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

Απέναντι στην «κοινωνική συμμαχία» του συμβιβασμού και της υποταγής στο μεγάλο κεφάλαιο και την κυβέρνηση που το υπηρετεί, προτάσσουμε την πραγματική κοινωνική συμμαχία εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, αγροτών μαζί με το αγωνιζόμενο κομμάτι των φοιτητών και των γυναικών.

Χρειάζεται να γίνουν ακόμα περισσότερες οι αποφάσεις, τις λίγες μέρες που απομένουν. Οι ομοσπονδίες και τα σωματεία που πήραν αγωνιστικές αποφάσεις να ενημερώσουν τα μέλη τους, να εξασφαλίσουν τη μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Η ανάπτυξή τους τσακίζει τη ζωή μας !
Οργάνωση κι αγώνας η απάντησή μας !



Στην Αθήνα: Στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια
Στον Πειραιά: Στις 10 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη
Στη Θεσσαλονίκη: Στις 10 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου


Μέχρι στιγμής έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής οι Ομοσπονδίες :
  • Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας
  • Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Κατεργασίας Ξύλου
  • Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Ελαφρών Φορτηγών
  • Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υποδηματοποιών
  • Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών
  • Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Λέσβου
Καθώς και τα Σωματεία, Σύλλογοι, Ενώσεις :

Στην Αθήνα : Σύλλογος Ιδιοκτητών συνεργείων επισκευής μηχανών αυτοκινήτων(ΣΙΣΕΜΑ), Συντεχνία επιπλοποιών και ξυλουργών καταστηματαρχών Αθηνών και προαστίων, Σύνδεσμος εργολάβων ηλεκτρικών έργων Αττικής(ΣΕΗΕΑ), Σωματείο καταστηματαρχών κουρέων και κομμωτών "Η Αδελφότης", Ένωση ιδιοκτητών καθαριστηρίων, βαφείων και συναφών επαγγελμάτων Αθηνών και περιχώρων "Η Αναγέννηση", Σύνδεσμος εγκαταστατών υδραυλικών θερμικών και κλιματιστικών έργων, Σωματείο αυτοαπασχολούμενων ιδιοκτητών φορτηγών οδικών μεταφορών, Ένωση Βιοτεχνών μετάλλου, Εμπορικός σύλλογος Πετρούπολης, Σύλλογος αυτοαπασχολούμενων και εμπόρων ‘Α Αθήνας, Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης, Μπραχαμίου, Νέας Ερυθραίας, Ηρακλείου, Καισαριανής, Καλλιθέας, Μεταμόρφωσης, Μενιδίου, Χαϊδαρίου, Λιοσίων, Γαλατσίου, Νέας Ιωνίας, Περιστερίου.


Στην Επαρχία : Στη Θεσσαλονίκη αποφάσεις έχουν πάρει ο Σύλλογος Μικρών και Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων Θεσσαλονίκης η Ένωση Βιοτεχνών Κατασκευαστών Δερμάτινων – Γουναρικών Θεσσαλονίκης. Στην Πρέβεζα και τα Ιωάννινα οι Εμπορικοί Σύλλογοι. Στην Πάτρα απόφαση έχει πάρει η Συντεχνία Αρτοποιών.