Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ:Αντεπίθεση με ψήφο στην «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση»

Την παρουσίαση της διακήρυξης και των υποψηφίων για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Λάρισας που θα γίνουν στις 11 και 12 Δεκέμβρη, πραγματοποίησε η «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση» (στηρίζεται από την ΠΑΣΕΒΕ), το απόγευμα της Τρίτης 21 Νοέμβρη.
Στην ομιλία του ο Περικλής Καζαντζίδης, επικεφαλής της ΑΑΣ ανάφερε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Όλοι αυτοί που αφού σε εξαθλίωσαν σήμερα σου υπόσχονται δίκαιη ανάπτυξη και σε καλούν να στηρίξεις την πολιτική τους. Η ανάπτυξη και η κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου όμως δεν πάνε μαζί με τη δικιά σου επιβίωση». Όπως τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, «προϋπόθεση για να ζήσουμε σαν άνθρωποι είναι η ανατροπή αυτών των πολιτικών, με δική μας οργάνωση και κοινό αγώνα με τους εργαζόμενους και τη φτωχή αγροτιά, ενάντια σε κυβερνήσεις, ΕΕ και μονοπωλιακούς ομίλους. Δρόμος δύσκολος, αλλά ο μόνος ρεαλιστικός».
«Η "Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση"», επεσήμανε ο ομιλητής, «συμμετέχει στις εκλογές στο Επιμελητήριο με σκοπό την οργάνωση και τη συσπείρωση των αυτοαπασχολούμενων σε αγωνιστική διεκδικητική κατεύθυνση. Σήμερα, γίνεται πιο φανερό ότι χρειαζόμαστε εκλεγμένους αγωνιστές και όχι “αξιόπιστους και ανεξάρτητους συνομιλητές” των κυβερνήσεων. Οι εκλεγμένοι με τα ψηφοδέλτια της ΑΑΣ θα είναι η μοναδική φωνή αποκάλυψης όλων των αντιλαϊκών σχεδιασμών και μέτρων που θα προωθούνται εις βάρος των συμφερόντων των αυτοαπασχολούμενων. Θα αξιοποιήσουν αυτό το βήμα που θα τους εμπιστευθείτε για να ενημερώνουν εσάς και τα σωματεία μας για κάθε εξέλιξη, για να οργανώνεται η πάλη και αντίστασή τους έγκαιρα, χωρίς να εγκλωβίζεται σε νέες αυταπάτες και “αφηγήματα”».
«Σε καλούμε», κατέληξε ο Περικλής Καζαντζίδης, «να στηρίξεις, να αξιολογήσεις σωστά, ότι τα συμφέροντα των μικρών εμπορικών βιοτεχνικών επιχειρήσεων δεν ταυτίζονται με αυτά των μεγάλων, όπως παραπλανητικά προσπαθούν να μας βάλουν στο ίδιο τσουβάλι οι μεγάλες επιχειρήσεις. Σε καλούμε με την καθημερινή συμμετοχή και τη δράση σου στους συνδικαλιστικούς φορείς σε αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση μαζί με τις δυνάμεις που συμμετέχουν στην ΠΑΣΕΒΕ. Σε καλούμε να στηρίξεις με την ψήφο σου την "Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση" στις εκλογές του ΕΒΕΛ. Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε: Αρκετά πληρώσαμε την κρίση τους! Δεν θα πληρώσουμε και την ανάκαμψή τους! Περνάμε στην αντεπίθεση»!
Το ψηφοδέλτιο της «Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης» έχει ως εξής:
 ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΑΒΡΑΝΑ ΑΓΛΑΪΑ
ΒΡΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΓΙΤΣΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ
ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
ΖΑΜΑΝΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΖΙΩΓΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΚΑΤΗΣ ΣΑΚΗΣ
ΚΡΙΚΗ ΑΓΛΑΪΑ
ΚΡΙΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΛΙΟΛΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΜΑΡΑΓΚΟΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΑΡΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΝΟΒΡΑΤΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΠΑΣΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΟΠΟΥΖΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΤΟΣΙΟΥΔΗΣ ΘΕΜΗΣ
ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΑΓΗΣ
ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ