Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Γραμματεία Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ:Όλοι αύριο στην παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στη φοροληστεία

Σε παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στη φοροληστεία, την Πέμπτη 20 Οκτώβρη, στις 8.30 π.μ., στις εφορίες Δ-Θ-Ι, (Τσιμισκή 45) καλεί αυτοαπασχολούμενους,μικρούς εμπόρους, επαγγελματίες, βιοτέχνες και αυτοκινητιστές η Γραμματεία Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ.Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ
ΠΕΜΠΤΗ  20 ΟΚΤΩΒΡΗ  8.30π.μ.
ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ Δ-Θ-Ι , ΤΣΙΜΙΣΚΗ 45

Συνάδελφε, Συναδέλφισσα,  Μικρέ  &  Αυτοαπασχολούμενε Επαγγελματία, Βιοτέχνη, Έμπορα, Αυτοκινητιστή,
Το σχέδιο προϋπολογισμού που κατέθεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το 2017 προβλέπει νέα επιδείνωση για το εισόδημα και τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων, μέσω κυρίως της πρόσθετης φοροληστείας κατά 2,5 δισ. ευρώ και της παραπέρα μείωσης των συντάξεων κατά 1,6 δισ. ευρώ.Η πρώτη αξιολόγηση φόρτωσε στα λαϊκά στρώματα δυσβάσταχτους φόρους, περικοπές συντάξεων και μισθών, ιδιωτικοποιήσεις.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας την ίδια πολιτική με τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,προετοιμάζεται για τη νέα επίθεση. Η φοροληστεία δεν έχει τελειωμό με τους νέους φόρους που έρχονται σε πετρέλαιο θέρμανσης, καύσιμα κίνησης, τηλεφωνία, καφέ, τσιγάρα,αυξήσεις στη ΔΕΗ.

ΚΑΛΠΙΚΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ «ΔΙΚΑΙΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»
Μας μιλάνε διαρκώς για το πρωτογενές πλεόνασμα και για την ανάκαμψη που ακόμα έρχεται.
Τα ψέματά τους δεν έχουν τελειωμό. Την αλήθεια για το πρωτογενές πλεόνασμα την βλέπουμε στις τσέπες μας, στα άδεια ταμεία μας, στα καθημερινά λουκέτα των μικρών και αυτοαπασχολούμενων, στη φτώχεια, την ανεργία, την εξαθλίωση.
Οι μόνοι που πανηγυρίζουν είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι, αφού τα αυξημένα πρωτογενή πλεονάσματα, για τα οποία κομπάζει η κυβέρνηση και για τα οποία εισπράττει συγχαρητήρια από την άρχουσα τάξη και τους εταίρους της, μεταφράζονται σε νέα αφαίμαξη του λαού για να χρηματοδοτηθούν οι καπιταλιστικές επενδύσεις, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και οι φοροαπαλλαγές για τους ομίλους, που όχι μόνο παγιώνονται αλλά αυξάνονται συνεχώς.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
Σας καλούμε να συναντηθούμε, να συζητήσουμε και να παλέψουμε μαζί, ενώνοντας τη φωνή μας και τη δύναμή μας. Μοναδική πηγή αισιοδοξίας η πρόταση διεξόδου και το πλαίσιο πάλης αιτημάτων της ΠΑΣΕΒΕ.ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
Μόνο έτσι μπορούμε να εμποδίσουμε τα νέα φοροληστρικά-αντιλαϊκά μέτρα, να βάλουμε φρένο στα λουκέτα των συναδέλφων, να κρατήσουμε τη δουλειά μας, να κοιτάμε με αξιοπρέπεια το αύριο το δικό μας και των παιδιών μας.Να βαδίσουμε μαζί για να ζωντανέψει η ελπίδα και η αισιοδοξία.
-Να καταργηθούν οι φορολογικοί νόμοι που τσακίζουν το ήδη λεηλατημένο  εισόδημά μας από το πρώτο ευρώ
- Να καταργηθούν τα χαράτσια του τέλους επιτηδεύματος, του ΕΝΦΙΑ, της  έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης
- Καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης, μεταφορικών μέσων, τραπεζικών λογαριασμών

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.ΕΒΕ
ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 8.30 το πρωί
ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ Δ-Θ-Ι     -    ΤΣΙΜΙΣΚΗ 45