Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ:Ετήσια Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 10 Φλεβάρη

Την ετήσια Γενική του Συνέλευση κάνει την Τετάρτη 10 Φλεβάρη το Σωματείο Αυτοαπασχολούμενων Ιδιοκτητών Φορτηγών Οδικών Μεταφορών Περιφέρειας Αττικής. Η Συνέλευση, όπου το σωματείο θα κόψει και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, θα γίνει στις 7 μ.μ. στα γραφεία του (Ιωαννίνων 6, στον Κολωνό).
Με ανακοίνωσή του το σωματείο, χαιρετίζει επίσης τους
δεκάδες αυτοαπασχολούμενους φορτηγατζήδες, που τράβηξαν χειρόφρενο και συμμετείχαν, κάτω από το πανό του σωματείου, στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 4 Φλεβάρη 2016, με αίτημα την άμεση απόσυρση του νόμου - λαιμητόμου της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό:
«Με τη μαζική και μαχητική συμμετοχή μας δώσαμε ξεκάθαρο μήνυμα σε κυβέρνηση, ΕΕ, δανειστές. Δεν σταματάμε. Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Οργανώνουμε και κλιμακώνουμε την αντίσταση μας. Βάζουμε και νέες δυνάμεις στη μάχη. Συντονίζουμε τη δράση μας, με όλα τα εργαζόμενα λαϊκά στρώματα, αξιοποιώντας όλες τις μορφές πάλης.
Συνεχίζουμε και ετοιμαζόμαστε για νέες κινητοποιήσεις και νέα απεργία. Τώρα είναι ώρα ξεσηκωμού, είναι ώρα ευθύνης για όλους μας.
Απομονώνουμε τους συμβιβασμένους συνδικαλιστές που εκπροσωπούν τα συμφέροντα των εταιρειών τους, που προτείνουν για λύση τα στενά συντεχνιακά προβλήματα τους, αδιαφορώντας για τους αυτοαπασχολούμενους που δυσκολεύονται να πάνε το μεροκάματο στο σπίτι και κινδυνεύουν να μείνουν με συντάξεις πτωχοκομείου με το νέο ασφαλιστικό έκτρωμα.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι συμμετέχουν, μαζί με τους εκπροσώπους των μονοπωλίων και των μεγαλεμπόρων, σε "διαβουλεύσεις" με υπουργούς και παρατρεχάμενους, προσπαθώντας να αποκομίσουν πρόσκαιρα οφέλη γι' αυτούς και τις επιχειρήσεις τους.
Συνεχίζουμε δυναμικά μαζί με τις αγωνιστικές δυνάμεις αυτοαπασχολούμενων, εργαζομένων, νεολαίας, συνταξιούχων, απαιτώντας: 
Πάρτε πίσω το νόμο - λαιμητόμο. Απόσυρση του νομοσχεδίου τώρα», απαιτεί καταλήγοντας το σωματείο.