Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

 «Αγωνιστική Ενότητα» Αυτοαπασχολουμένων Βιοτεχνών Θεσσαλονίκης: Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ με τις δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ

Τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης για την  ψευδή  ενημέρωση των εργαζομένων ότι η απόφαση για το συλλαλητήριο στη ΔΕΘ ήταν  ομόφωνη καταγγέλλει η «Αγωνιστική Ενότητα» Μικρών και Αυτοαπασχολουμένων Βιοτεχνών Θεσσαλονίκης.
Η «Αγωνιστική Ενότητα» κάλεσε όλους τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους βιοτέχνες της Θεσσαλονίκης σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ με τις δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ, της μοναδικής δύναμης που συσπειρώνει τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, το Σάββατο στην πλ. Αριστοτέλους στις 6 μ.μ.
Σε ανακοίνωσή της η «Αγωνιστική Ενότητα» Μικρών και Αυτοαπασχολουμένων Βιοτεχνών Θεσσαλονίκης σημειώνει:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ   ΕΝΟΤΗΤΑ  ΜΙΚΡΩΝ  &  ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ   ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
4 Σεπτέμβρη 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ   ΕΝΟΤΗΤΑ  ΜΙΚΡΩΝ  &  ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ   ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ   καταγγέλλει  τον  πρόεδρο   της ΟΒΣΘ, κ. Παπαργύρη  για  την  ψευδή  ενημέρωση   των  συναδέλφων  μας  ότι,   η
απόφαση  για το συλλαλητήριο στην ΔΕΘ ήταν  ομόφωνη.
Η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ   ΕΝΟΤΗΤΑ  ΜΙΚΡΩΝ  &  ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ   ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  κάλεσε όλους τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους βιοτέχνες της Θεσσαλονίκης  σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην ΔΕΘ με τις δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ ,της μοναδικής δύναμης που συσπειρώνει τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, το Σάββατο 5/9  στην πλ. Αριστοτέλους στις 6.00μμ .
Συνάδελφε, συναδέλφισσα,
όλο αυτό το διάστημα  της κρίσης, το προεδρείο της ΟΒΣΘ έβαλε πλάτη σε όλες τις κυβερνήσεις για να περάσουν τα μνημόνια και οι εφαρμοστικοί τους νόμοι με το να  μην  οργανώνει  αγώνα  ενάντια  στα μέτρα  και αρκέστηκε ΜΟΝΟ   στα «δούναι και λαβείν» με  υπουργούς  και τα τοιαύτα.  Στάθηκε επάξια στο πλάι της ΓΣΕΒΕΕ για να στείλουν στα λουκέτα και στο κλείσιμο τους  μικρούς και αυτοαπασχολούμενους συναδέλφους βιοτέχνες. Υπηρέτες της πλουτοκρατίας και του μεγάλου κεφαλαίου θρέφουν αυταπάτες στους συναδέλφους μας, ότι με τους κοινωνικούς διαλόγους  θα λυθούν τα προβλήματα. Και πάντα αν παρατηρήσεις τους εκπροσώπους  της   ΓΣΕΒΕΕ   θα  τους  δεις  να κορδώνονται δίπλα στο ΣΕΒ.
Αλήθεια μπορεί να υπηρετεί τα συμφέροντα των μεγαλοβιομηχάνων που επιδιώκουν να μας αφανίσουν και να λένε ταυτόχρονα ότι κόπτονται και για την επιβίωσή μας ; Και φάνηκε ξεκάθαρα με ποιους είναι η  πλειοψηφία της Διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ παίρνοντας θέση και καλώντας τους συναδέλφους να ψηφίσουν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, κοινή θέση των ΣΕΒ-ΣΕΤΕ-ΣΕΛΠΕ-ΕΣΕΕΕ για να στείλουν εμάς ,ΧΩΡΙΣ  ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ, τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους  μια ώρα γρηγορότερα στην ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση.

ΜΕ  ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΣ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ;;;

ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ  ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΕΒΕ, ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ,ΤΗΝ  ΠΗΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΕ

 ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ  5  ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ –ΠΛ.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ -6.00μμ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ   ΠΑΣΕΒΕ  5.30 μ.μ  μπροστά στο ΙΚΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ