Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Μητσοτάκης και Σαμαράς ζητάνε ένα πράγμα από τον λαό : Να δεχθούν τη σφαγή τους για τα κέρδη των εκατομμυριούχων

Μητσοτάκης: «Είμαι ξεκάθαρος ευρωπαϊστής. Πιστεύω ότι οι Ευρωπαίοι στο τέλος θα πράξουν το χρέος τους. Έστω και αν περάσουμε μέσα από δύσκολες φάσεις στη διαπραγμάτευση.Συστήνω μετριοπάθεια. Δεν είναι ώρα να λύσουμε όλες μας τις διάφορες τώρα. Όχι όξυνση. Ελάχιστη εθνική συνεννόηση.
Η Ένωση δίνει δύναμη. Το να δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα είναι λάθος. Θα σφίξουν οι Έλληνες άλλη μια φορά τα δόντια και θα τα καταφέρουμε».

Ζητάει δηλαδή , να δεχθεί ο λαός τη σφαγή του.

Δηλαδή να πληρώσουμε εμείς για να σώσουν
τα λεφτά τους, εμείς χρεοκοπήσαμε σαν πολίτες αυτής της χώρας ,που μας έχουν πνίξει τα χίλια-δυο προβλήματα,και αυτοί μας μιλούν για ενωμένους Έλληνες και δεν είναι ώρα να λύσουμε τις διαφορές μας.
Τελικά αυτό που φοβούνται , είναι να μην δει ο λαός ,τη Τάξη όπου ανήκει,φοβούνται τον Ταξικό Αγώνα.
Ήρθε ώρα ο Λαός να δει την πραγματικότητα και να διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν.Συμπόρευση με το ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΣΥ-ΟΓΕ-ΜΑΣ, για έναν δίκαιο καταμερισμό του πλούτου,για αποδέσμευση από το χρέος που δεν είναι δικό μας, για δωρεάν υγεία , παιδεία , για την σύνταξη και τα μεροκάματα που δικαιούμαστε.   
 Σαμαράς :«Κοινωνική συνοχή, αλληλεγγύη και ανάπτυξη είναι το τρίπτυχο σε μια Πολιτεία που θέλει να πετύχει,σας διαβεβαιώ όμως ότι βήμα-βήμα πηγαίνουμε καλύτερα».
Και το ερώτημα είναι απλό: Αφού πάμε καλύτερα, σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, τότε γιατί χρειάζεται να εγκαινιάζει «αγορές του καταναλωτή» και να μιλά για φτώχεια;