Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

ΕΔΥΕΘ:Συνέντευξη τύπου για τον 5ο Αγώνα Δρόμου

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
2 Μάη 2018, 12:00μ, στην Αίθουσα Τύπου
του Καυτανζογλείου Σταδίου


5ος Αγώνας Δρόμου της ΕΔΥΕΘ
Η ΕΔΥΕΘ οργανώνει φέτος τον 5ο Αγώνα Δρόμου Ειρήνης, αφιερωμένο στην μνήμη του Μαραθωνοδρόμου της Ειρήνης, αγωνιστή ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο, Αντιπροέδρου της ΕΕΔΥΕ Γρηγόρη Λαμπράκη. Ο Αγώνας διεξάγεται με το σύνθημα:


ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ
ενάντια στους πολέμους και το σύστημα που τους γεννά
Κανεις εφησυχασμος – κανενας εφησυχασμενος!
τιμούμε τον Μαραθωνοδρόμο και Αγωνιστή της Ειρήνης
ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μάη 2018, θα ξεκινήσει στις 19:00 από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και διαμέσου της Νέας Παραλίας, του Λευκού Πύργου και της Λεωφόρου Νίκης θα καταλήξει στην Κεντρική Πύλη του Λιμανιού (Κουντουριώτου και Σαλαμίνος).

Η όλη απόσταση είναι 5.000μ., ενώ θα υπάρχει και μία εναλλακτική (μικρότερη) διαδρομή από το Λευκό Πύργο έως την Κεντρική Πύλη του Λιμανιού μήκους 1.500μ.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται οικονομική συνδρομή.

Ο αγώνας γίνεται με τη στήριξη του ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ, της ΕΠΣΜ, της ΕΚΑΣΘ κι άλλων αθλητικών φορέων, Κοινοτήτων απεξάρτησης όπως το ΚΕΘΕΑ, μαζικών και κοινωνικών οργανώσεων του λαού και της νεολαίας της Θεσσαλονίκης.

Δεν αποτελεί μόνο αθλητική-αγωνιστική διοργάνωση, αλλά και μαζική, κοινωνική εκδήλωση με σκοπό να εκφραστεί η θέληση του λαού και της νεολαίας της πόλης μας υπέρ της ειρήνης, ενάντια στους πόλεμους και το σύστημα που τους γεννά.

Για την καλύτερη ενημέρωση του λαού της πόλης μας οργανώνουμε Συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μάη 2018, 12:00μ, στην Αίθουσα Τύπου
του Καυτανζογλείου Σταδίου και
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ.

Θεσσαλονίκη
30 Απρίλη 2018

Το Γραφείο Τύπου της ΕΔΥΕΘ


Πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο site της ΕΕΔΥΕ: www.eedye.gr   
Για δηλώσεις συμμετοχής στη διεύθυνση eedyethess@gmail.com
και στα τηλέφωνα 697.979.8500 & 698.723.5644