Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΣΜΑΕΘ:Είμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων ΟΤΑ, στη μάχη για μόνιμη και σταθερή δουλειάΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΩΝ & AΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ  ΕΜΠΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εγνατίας 6,  1ος  Θεσσαλονίκη τηλ. 2310557088, 6977662611

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Μικρών και Αυτοαπασχολούμενων         Εμπόρων Θεσσαλονίκης   συμπαρίσταται στο δίκαιο αγώνα  των συμβασιούχων ΟΤΑ .
Είμαστε αντίθετοι και καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις
της Διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
Στο όνομα της δημόσιας υγείας , του τουρισμού   και  στη μείωση  της καταναλωτικής κίνησης, ο μεν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης προχωρά σε απευθείας ανάθεση της αποκομιδής των απορριμμάτων,  το δε επιμελητήριο ζητά  άμεση ποινική διερεύνηση από την Εισαγγελία .
Δεν μας εκπλήσσουν οι ενέργειες τους.
 Είναι μόνιμα και σταθερά   ενάντια στους αγώνες, στις απεργίες , στις διεκδικήσεις των κεκτημένων όπως η  απεργία των απλήρωτων εργαζομένων του ΟΑΣΘ, η απεργία των λιμενεργατών , οι απεργίες εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων , μικρών αγροτών.
Ηλίου φαεινότερο ,  ότι η πρόθεση του Δημάρχου είναι η ιδιωτικοποίηση αυτού του  πολλά υποσχόμενου κερδοφόρου κλάδου της αποκομιδής και  της ανακύκλωσης των σκουπιδιών .
Δεν τους επιτρέπουμε να μιλάνε για λογαριασμό μας. 
Η αναδουλειά, η φτώχεια , η ανασφάλεια είναι αποτέλεσμα
της πολιτικής τους .
Εμείς οι μικροί και αυτοαπασχολούμενοι έμποροι είμαστε αλληλέγγυοι στη μάχη ενάντια στις απολύσεις , στη μάχη για μόνιμη και σταθερή δουλειά.


 Σύλλογος Μικρών και Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων Θεσσαλονίκης