Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ:Ο αγώνας των συνταξιούχων είναι και δικός μας αγώνας

Τα συλλαλητήρια που διοργανώνουν οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας, ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα που «ψαλιδίζουν» τις συντάξεις, ενάντια συνολικά στην αντιλαϊκή πολιτική στηρίζει η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ.
Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Αγωνιζόμαστε μαζί με τους συνταξιούχους, που κάθε μήνα βλέπουν όλο και λιγότερα χρήματα στο ΑΤΜ, με τις εισφορές μιας ζωής να εξανεμίζονται, τα φάρμακα και τους γιατρούς να πληρώνονται από την τσέπη τους.
Αντιπαλεύουμε την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που συνεχίζει την αντιλαϊκή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, που τσακίζει τις συντάξεις, την Κοινωνική Ασφάλιση, που υπερφορολογεί τους αυτοαπασχολούμενους από το πρώτο ευρώ. Με πρόσχημα την πληρωμή των κρατικών χρεών χτυπούν ανελέητα τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα, με έναν και μοναδικό στόχο, την ανάκαμψη της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου.
Αρκετά πληρώσαμε! Αρκετά ματώσαμε!
Δεν συμβιβαζόμαστε με τη φτώχεια και την ανέχεια που μας προορίζουν.
Διεκδικούμε:
  • Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις. Άμεση ανάκληση των βαρύτατων απωλειών των προηγούμενων χρόνων και κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων που ψηφίστηκαν πρόσφατα και τα τελευταία χρόνια.
  • Δωρεάν Υγεία - Πρόνοια, πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Καμιά πληρωμή για τις υπηρεσίες Υγείας.
Ο αγώνας των συνταξιούχων είναι και δικός μας αγώνας».