Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΒΕ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ:Πέτυχαν επανασύνδεση ρεύματος σε κάτοικο της πόλης

Την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε κάτοικο της Καισαριανής πέτυχαν η Λαϊκή Επιτροπή και μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Αυτοαπασχολουμένων - Επαγγελματιών - Βιοτεχνών και Εμπόρων της πόλης, μετά από παρέμβαση στην ΔΕΗ την Τρίτη 22 Μάρτη.
Σύμφωνα με τη Λαϊκή Επιτροπή Καισαριανής και του Συλλόγου ΕΒΕ, η παρέμβαση βοήθησε στην αποδοχή
από τη διοίκηση της ΔΕΗ της επανασύνδεσης του ρεύματος και το διακανονισμό των χρεών με ευνοϊκούς όρους. Σε ανακοίνωσή τους οι δυο φορείς σημειώνουν:
«Η συλλογική έκφραση και διεκδίκηση λύσεων στα καθημερινά μας προβλήματα αποδεικνύεται μονόδρομος. Με αφορμή αυτό το γεγονός σας καλούμε να επαγρυπνείτε και να μας ενημερώνετε για τυχόν προβλήματα που απασχολούν εσάς ή και συνανθρώπους μας και πέφτουν στην αντίληψη σας. Τα προβλήματα το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να διογκωθούν και να γίνουν ακόμα ποιο σύνθετα και δύσκολα γι' αυτό θα πρέπει όλοι μας να είμαστε έτοιμοι να συμμετέχουμε μαζικά και να παρεμβαίνουμε αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε όποιον την έχει ανάγκη.
Η συμμετοχή μας αποτελεί τη μόνη δύναμη που μπορεί να λύνει προβλήματα όσο δύσκολα και αν είναι. Κανένα νοικοκυριό χωρίς ρεύμα - νερό - φάρμακο - γιατρό. Καμία κατάσχεση στη γειτονιά μας».