Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ξεσπαθώνουν τα φασιστοειδή.Ο λαός να μην τους αφήσει σε χλωρό κλαρί

Ευκαιρία για ρατσιστικά κηρύγματα βρήκε, για άλλη μια φορά, το φασιστοειδές ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής με αφορμή το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό. Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του μορφώματός του και αφού είχε ένα ολιγόλεπτο παραλήρημα, λέγοντας πως «η χώρα έχει μια κομμουνιστική
κυβέρνηση», «ο Στάλιν εξόντωσε 38.000 Ελληνες μόνο και μόνο επειδή ήταν Ελληνες», θυμίζοντας ντοκιμαντέρ βγαλμένα από τα υπόγεια της CIA, είπε για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες:
«Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα δεν είναι "προσφυγικό", αλλά κυρίως πρόβλημα λαθρομετανάστευσης, καθώς οι παράνομα εισερχόμενοι αλλοδαποί στην χώρα δεν είναι πρόσφυγες πολέμου, αφού έρχονται από την Τουρκία (...) Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να υπερασπίζεται το εθνικό κράτος της Ελλάδος: Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω!». 

Τα φασιστοειδή βρίσκουν ευκαιρία να αναπτύξουν τέτοιο λόγο πατώντας πάνω σε ένα πρόβλημα για να κρύψουν τις πραγματικές αιτίες. 
Τα σχέδιά τους είναι βρώμικα και στόχος τους είναι να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για να εμφανίσουν και πάλι τις δηλητηριώδεις απόψεις τους. 
Ο λαός να μην τους αφήσει σε χλωρό κλαρί.

 
Κυριακή 28 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ