Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Εκλογές στην ΕΣΗΕΑ για την ΠΟΕΣΥ: Ψήφο στη «Δημοσιογραφική Συνεργασία»

Την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων της Ένωσης στο 7ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), που θα γίνει στο διάστημα 2 - 5 Οκτώβρη, όπου θα εκλεγεί και η νέα διοίκηση. Στο ίδιο διάστημα προγραμματίζεται να γίνει και το καταστατικό Συνέδριο για την τροποποίηση του Καταστατικού.
Με ανακοίνωση - διακήρυξη η «Δημοσιογραφική Συνεργασία», που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, καλεί σε μαζική υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της. Επισημαίνει τις ευθύνες των παρατάξεων του κυβερνητικού - εργοδοτικού συνδικαλισμού, που έχουν την πλειοψηφία στα ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ, και ουσιαστικά διευκόλυναν το πέρασμα των αντεργατικών μέτρων στον κλάδο.
Όσον αφορά στην τροποποίηση του αναχρονιστικού Καταστατικού της ΠΟΕΣΥ, οι ίδιες πλειοψηφίες επιδόθηκαν σε κωλυσιεργία, επειδή στην πραγματικότητα δεν θέλουν αλλαγή του Καταστατικού, για να μπορούν να διαμορφώνουν πλαστούς συσχετισμούς με συναλλαγές «κάτω από το τραπέζι».
Το ψηφοδέλτιο της «Δημοσιογραφικής Συνεργασίας»
Αδαμίδου Σοφία, Αναστασόπουλος Αντώνης, Αναστασιάδης Πέτρος, Ασημακοπούλου Γεωργία (Γιούλη), Βογιατζάκη Θεοδώρα (Δώρα), Γούτσου Βαρβάρα, Δαράκης Γιώργος, Ευσταθίου Γιάννης, Ζαγγανάς Ιωάννης (Γιάννης), Ζαχαρόπουλος Γιάννης, Ζύμαρη Αθηνά, Ζώνιος Δημήτρης, Θερμός Ανδρέας, Καζαντζή Παντία, Καλλιγέρη Μαρίνα, Καραγιάννης Γιώργος, Καρρέρ Άρης - Διονύσιος, Κασίμη Ερατώ, Κούλια Ζωή, Λεάνης Μιχαήλ (Μιχάλης), Λυμπεροπούλου Ελπινίκη, Μανταλόβας Χρήστος, Μηλιώνης Γιώργος, Μοσχόβου Αναστασία, Μουσγάς Γιώργος, Μπαΐλης Παναγιώτης, Μπαλοδήμας Αθανάσιος (Θανάσης), Μπίτσικα Παναγιώτα, Μπόλκας Θεοχάρης (Χάρης), Μυρίλλα Δήμητρα, Νιέρρη Βασιλική, Πηγαδάς Νικόλαος, Ράμμος Παναγιώτης, Ριζοπούλου Χριστίνα, Ροββά Αικατερίνη (Κατερίνα), Σακαρέλος Ανδρέας, Σέγκος Αδαμάντιος (Τάκης), Σελαλματζίδης Χρυσόστομος (Μάκης), Στρεβίνα Ιωάννα, Τράιου Ελένη, Τσίλης Κώστας, Τσουρμπατζόπουλος Χαράλαμπος (Μπάμπης), Φιλιππάκης Γεώργιος.