Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση του Συλλόγου Μικρών Αυτοαπασχολούμενων και Εμπόρων Ν.Θεσσαλονίκης για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας στις 3 Νοέμβρη.

Η δικομματική συγκυβέρνηση της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, πιστή στα κελεύσματα των αφεντικών της, προχωράει στην εφαρμογή του «Νέου  Νόμου» για την κατάργηση της  Κυριακάτικης Αργίας κόντρα και ενάντια στη  θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των επαγγελματιών και εμπόρων καθώς και των εργαζομένων εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων, που από την πρώτη στιγμή αντέδρασε.
Δεν λείπουν ούτε  παραπάνω ώρες, ούτε  παραπάνω μέρες, ούτε οι Κυριακές από την αγορά .
Λεφτά δεν υπάρχουν στις τσέπες των λαϊκών στρωμάτων, γι αυτό δεν μπαίνει πελάτης στα μαγαζιά μας.
Δεν πρέπει να λείπει από τις κινητοποιήσεις του συλλόγου κανένας μικρός αυτοαπασχολούμενος , κανένας μικρός ελεύθερος επαγγελματίας , κανένας μικρός έμπορος γιατί μόνο όταν όλοι μαζί οργανωθούμε , μπορούμε να αντιπαλέψουμε τα σχέδιά τους ,μπορούμε να κοιτάμε στο μέλλον ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας ,και όχι το μαύρο που μας οδηγούν συγκυβέρνηση και τα αφεντικά τους.
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ - ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αναλυτικά η ανακοίνωση :


ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!

ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ
ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥΣ

Η δικομματική συγκυβέρνηση της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, πιστή στα κελεύσματα των αφεντικών της, προχωράει στην εφαρμογή του «Νέου  Νόμου» για την κατάργηση της  Κυριακάτικης Αργίας κόντρα και ενάντια στη  θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των επαγγελματιών και εμπόρων καθώς και των εργαζομένων εμποροϋπαλλήλων και ιδ. υπαλλήλων, που από την πρώτη στιγμή αντέδρασε.

Δεν λείπουν ούτε  παραπάνω ώρες, ούτε  παραπάνω μέρες, ούτε οι Κυριακές από την αγορά .
Λεφτά δεν υπάρχουν στις τσέπες των λαϊκών στρωμάτων, γι αυτό δεν μπαίνει πελάτης
στα μαγαζιά μας.

Οι μικροί Έμποροι χρεοκοπούν ο ένας μετά τον άλλο εξαιτίας  της πτώσης του τζίρου, από την εξάπλωση των πολυκαταστημάτων, από την άγρια φορολογική επίθεση από την πολιτική του Ευρωμονόδρομου και κύρια της μείωσης μισθών και συντάξεων των λαϊκών οικογενειών που είναι οι πελάτες μας.

ΟΧΙ
ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  3-11-2013
ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.                                                                                                                       

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να περιφρουρήσουμε με κάθε μέσο την κυριακάτικη αργία σαν «κόρη οφθαλμού», να βάλουμε φραγμό στα σχέδια αυτών που μας υπονομεύουν.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Μόνο ένα δυνατό, μαζικό, οργανωμένο κίνημα μπορεί  να αντικρούσει τα μέτρα της κυβέρνησης.