Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΟΒΣΑ:Καλεί σε έμπρακτη αλληλεγγύη για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

Την έμπρακτη αλληλεγγύη της εκφράζει η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας καλώντας τους εργαζόμενους του κλάδου να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στα λαϊκά νοικοκυριά και καταστήματα που υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες και να βοηθήσουν στην επισκευή μικροζημιών. Καλεί σε συνάντηση το Σάββατο 25 Νοέμβρη στις 9 το πρωί στην πλατεία της Μάνδρας. 
Συγκεκριμένα, σε δελτίο Τύπου αναφέρει: 
«Είναι σε όλους γνωστό ότι με τις πρόσφατες πλημμύρες στη Μάνδρα εκατοντάδες σπίτια, μαγαζιά, επιχειρήσεις έπαθαν τεράστιες ζημιές.
Η Ομοσπονδία μας δηλώνει έμπρακτα την αλληλεγγύη της στους συναδέλφους και τα λαϊκά νοικοκυριά που επλήγησαν και παίρνει την πρωτοβουλία να βοηθήσει έμπρακτα στην επισκευή μικροζημιών, έτσι ώστε να συμβάλει στην ανακούφιση των πληγέντων.
Συγκεκριμένα καλούμε συναδέλφους Ηλεκτρολόγους, Υδραυλικούς, Καυστηρατζήδες, Σιδηροαλουμινάδες, Ξυλουργούς και κάθε συνάδελφο "που πιάνουν τα χέρια του" να δώσουν εθελοντικά το "παρών".
Καλούμε όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν, να συναντηθούμε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στις 9 το πρωί, με τα εργαλεία μας στην πλατεία της Μάνδρας.
Είμαστε σίγουροι ότι το κάλεσμά μας θα βρει ανταπόκριση από πολλούς συναδέλφους»

902.gr