Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Επιχειρήσεις «Ζούρα» Αλεξανδρούπολης:Η εργοδοσία μήνυσε για «απειλή βίας» τον πρόεδρο του σωματείου που βρίσκονταν στα Οινόφυτα!

Σε ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «Ζούρα αναφέρει:
«Συνεχίζεται η απεργιακή κινητοποίηση με μαζική παρουσία εργαζομένων στις απεργιακές φρουρές και τη στήριξη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.
Κάθε μέσο αξιοποιεί η εργοδοσία προκειμένου να βάλει εμπόδια στον αγώνα μας.
Σε αυτούς που μήνυσε για «απειλή βίας» κάτω από
τις εντολές της εργοδοσίας ο διευθυντής των εγκαταστάσεων της Αλεξανδρούπολης συμπεριλαμβάνεται και ο πρόεδρος του σωματείου μας που από χθες τα ξημερώματα βρίσκονταν στην απεργιακή φρουρά στις εγκαταστάσεις στα Οινόφυτα!!!
Παραθέτουμε φωτογραφία που τραβήχτηκε μόλις τώρα έξω από τις εγκαταστάσεις στα Οινόφυτα όπου συνεχίζεται ο απεργιακός αγώνας και η περιφρούρηση και όπου διακρίνεται ο πρόεδρος του σωματείου που σύμφωνα με την εργοδοσία εκτός από τα Οινόφυτα, βρίσκεται και στην Αλεξανδρούπολη!!!
Ούτε τα ψέματα της εργοδοσίας θα κάμψουν τον δίκαιο αγώνα μας για δουλειά με δικαιώματα».
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δυο συνδικαλιστές που συνελήφθησαν από την αστυνομία έξω από το εργοστάσιο «Ζούρα» στην Αλεξανδρούπολη έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η εργοδοσία με προφανή σκοπό να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους που σήμερα Σάββατο πραγματοποιούν 24ωρη απεργία σε Αλεξανδρούπολη και Οινόφυτα.