Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ:Καταγγέλλει την απόρριψη πρότασής της από τη ΓΣΕΒΕΕ για συμμετοχή στα συλλαλητήρια στις 21 Φλεβάρη

Πρόταση για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και τα συλλαλητήρια που διοργανώνονται στις 21 Φλεβάρη ημέρα που ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί κατέθεσε η Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ στο ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ.
Όπως σημειώνει η Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ,
«Για ακόμη μία φορά η πλειοψηφία του ΔΣ απέδειξε ότι έχει διαλέξει στρατόπεδο καταψηφίζοντας την πρόταση της Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης. Δεν μας εκπλήσσει αυτή η στάση! Είναι η στάση που ανακάλυψε “θετικά σημεία” στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που επισπεύδει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, περιορίζει τα δικαιώματα των εργαζόμενων και έχει μια σειρά ρυθμίσεις για τα επαγγέλματα των αυτοαπασχολούμενων. Είναι πάγια η στάση στήριξης της κυβερνητικής πολιτικής και των στημένων κοινωνικών διαλόγων που πιστά ακολουθεί η πλειοψηφία του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ πολλά χρόνια τώρα. Για άλλη μια φορά σφυρίζει αδιάφορα στις προτάσεις της αντιμονοπωλιακής συσπείρωσης για κινητοποιήσεις.
Καλούμε όλους τους αυτοαπασχολούμενους να βγάλουν συμπεράσματα και μέσα από τα σωματεία και τις ομοσπονδίες τους να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την οργάνωση και επιτυχία του συλλαλητηρίου στις 21 Φεβρουαρίου στις 18.30 μ.μ. στην Ομόνοια».